Website diensten:

 Webdesign

Wilt u dat uw website impact heeft of juist dat deze is afgestemd op wat uw bezoekers van u verwachten op internet? Of allebei? HVB Websolutions bekijkt eerst met u aan welke criteria de website moet voldoen. Welke doelgroepen wilt u bedienen? Welke uitstraling moet de website hebben? En wat betekent dit voor de opzet en het ontwerp van de website? Lees meer….

  SEO zoekmachineoptimalisatie

Uw potenti ele klanten zijn via zoekmachines doelgericht op zoek naar informatie over producten en diensten. Het is daarom belangrijk dat uw organisatie eenvoudig en snel vindbaar is in de populairste zoekmachines.

Het primaire doel van zoekmachine marketing is om bezoek naar uw website te genereren door middel van hoge posities in zoekmachines. Hoog gepositioneerd staan in de resultatenlijst bij zoekmachines, op trefwoorden die uw diensten en producten omschrijven, leidt precies uw doelgroep naar uw website en is daarmee essentieel om uw website te laten renderen.

Dit kan middels Search Engine Optimization (SEO). Lees meer……

  Content management

CMS staat voor Content Management Systeem. Een CMS is een toepassing die het mogelijk maakt om op relatief eenvoudige wijze een internetsite of intranet te beheren. In de backend kan een gebruiker zelf, zonder hulp van een websitebouwer, teksten wijzigen, pagina’s toevoegen en/of afbeeldingen plaatsen op zijn site, bijvoorbeeld met een editor.

Lees meer…….