SEO en website optimalisatie

SEO is het optimaliseren van een website voor Google!

Wij kunnen uw website optimaliseren voor zowel de gratis als de betaalde versie van Google! Indien u een nieuwe website online zet, zal deze niet meteen hoog in Google scoren, u kunt dan eventueel ook de betaalde versie van Google gebruiken om omzet te creeeren!

De eerste stap om een goede hoge positie te bereiken in Google in een goede website analyse. Hierbij brengen we de verbeteringen in kaart die nodig zijn om een betere zoekmachine positie te realiseren(zoekmachine optimalisatie).

Hierna maken wij een adviesrapport waarin in heldere taal wordt uitgelegd hoe de site geoptimaliseerd kan worden. Wanneer deze voorwaarden zijn doorgevoerd, voldoet uw website aan de zoekmachine richtlijnen en wordt zo optimaal mogelijk door o.a. Google geïndexeerd.

U kunt deze diensten in verschillende vormen afnemen en daarbij natuurlijk ook voor zelfwerkzaamheid kiezen.

Wenst u enkel een analyse, dan ontvangt u een overzichtelijk rapport hoe uw website aangepast dient te worden om zo optimaal mogelijk in de zoekmachine gevonden te worden. Indien de werkzaamheden door onszelf uitgevoerd dienen te worden zal er geen rapport opgesteld worden en de werkzaamheden meteen aanvangen.

Deze analyse zal handmatig uitgevoerd worden en als 0-meting gerapporteerd worden. Na de uitvoering van de tekortkomingen zal uw site een betere Google positie krijgen en zal dus omzetverhogend gaan werken.

SEO uitvoering

 

Bij een SEO uitvoering zullen wij alle benodigde aanpassingen doen en hierdoor zal uw site beter indexeerbaar zijn. U kunt hierbij denken aan: de juiste zoekwoorden  in de: <title>, h1-h2-h3 kopjes, meta keywords, meta description, a title tags, img alt tags, afbeelding bestandsnamen, in de tekst zelf (dmv stijlen als bold, cursief, onderstreept, extra aandacht te geven), etc.

Voor een SEO uitvoering hanteren we verschillende prijzen, afhankelijk van de grootte van uw website.

Is uw website al SEO vriendelijk gemaakt, dan zijn er nog meer mogelijkheden om boven uw concurrent te komen!

Neem contact op om hier over met ons te brainstormen!